Hotel Kaktus Albir

Albir, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Alicante (ALC): 63.4 km (47 mins)

Hotelinformation

Vær opmærksom på, at vi ikke tilbyder guideservice på denne destination!

Denne tekst er automatisk oversat.

Udendørs restauranter, barer, pools og andre faciliteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

De spanske myndigheder opkræver turistskat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

Hotel Kaktus Albir ligger ca. 50 meter fra en stenstrand. De nærmeste restauranter og barer kan nås på et par minutter til fods. De nærmeste butikker ligger ca. 700 meter væk, og et supermarked ligger ca. 150 meter væk. Afstanden til lufthavnen i ALICANTE - ELCHE er ca. 62,3 km. I det omkringliggende område tilbyder et diskotek (ca. 650 m væk) og en biograf (ca. 6,3 km) underholdning for feriegæster. Hotellet har en 24-timers reception, Wi-Fi (mod betaling), elevator, jacuzzi, parkeringspladser og en tv-stue. I det udendørs område er der en swimmingpool (åben hele året), hvor liggestole er til rådighed gratis. For børn er der også en børnepool. Inde på hotellet kan du benytte en indendørs pool. Du kan opbevare din bagage i hotellets opbevaringsrum. For at rense dit tøj er der en vaskeriservice (ekstra gebyr). Til konferencer og andre forretningsmøder tilbyder hotellet et konferenceområde. På grund af sine barrierefri faciliteter er hotellet også velegnet til kørestolsbrugere.  Catering Der tilbydes morgenmad fra buffet. Aftensmaden serveres også som buffet. Til måltiderne er der en buffetrestaurant og et cafeteria. Afstande;

Taxa-station: ca. 700 meter

Nærmeste læge: ca. 1,4 km

Apotek: ca. 140 meter

Inde på hotellet venter et fitnesscenter på dit besøg. På hotellets område kan du også spille billard. En sauna venter på dig i wellness-området. Børnene kan blive passet i hotellets egen miniklub. Hotellet tilbyder også et spillerum for voksne.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider