BelleVue Belsana

Porto Colom, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 60.6 km (53 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i rolige omgivelser direkte ud til havet i fiskerlejet Porto Colom. Den indbydende strand ligger ca. 1 km væk, mens der afgår offentlige transportmidler lige uden for hotellet.

Hotellet består af en 6-etagers hovedbygning samt en 3-etagers sidebygning med i alt 70 værelser. Bygningen ligger på en hovedgade og rummer en foyer med døgnåben reception, safebokse, vekselbørs og en elevator. Der er desuden en bar, en lille spillehal og en klimatiseret restaurant med børnestole.

De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, tv, altan eller terrasse og en safeboks (mod betaling). Desuden er alle værelser flisebelagte.

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool/snackbar. Herudover er der også en indendørs pool og en sauna (mod betaling). Sportsbegejstrede kan dyrke aerobic og vandaerobic samt motion i fitness-studiet, dykke, skyde med bue og pil og spille tennis, bordtennis og billard (delvist mod betaling). På stranden tilbydes der mod betaling desuden forskellige vandsportsgrene. Der ligger endvidere en golfbane 5 km væk. Endeligt sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider