Bahia Calpe by Pierre & Vacances

Calpe, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 200 m
  • Lufthavn Alicante (ALC): 77.2 km (57 mins)

Hotelinformation

Dette attraktive strandhotel ligger i Calpes turistområde og er kun adskilt fra sandstranden (20 m væk) af en enkel gade. Til den pulserende bymidte med dens talrige indkøbs- og diverse underholdningsmuligheder er der kun få minutter. Ca. 3 km fra hotellet finder man deslige en række beværtninger og natklubber. De nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler ligger blot 50 m fra hotellet.

Dette moderne og funktionelle hotel strækker sig over 7 etager med i alt 284 værelser, heraf 277 dobbeltværelser, 6 juniorsuiter med dagligstue og 1 suite. I foyeren vil gæsterne finde en døgnåben reception og hele 3 elevatorer. Endvidere tilbydes gæsterne på stedet en bar med terrasse, en bar i foyeren, en klimatiseret restaurant og en række konference- og selskabslokaler såvel som kombineret fjernsynsstue/spillelokale, computere med internetadgang (mod betaling på stedet) og trådløs internetadgang med ADSL-forbindelse i fællesområderne. Mod betaling har gæsterne også mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice og parkere bilen i garagen (afhængig af rådighed).

De komfortabelt indrettede værelser rummer eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, radio og et stereoanlæg. Herudover er værelserne udstyret med centralvarme, klimaanlæg, minibar-køleskab og en safeboks.

Der ligger en golfbane ca. 8 km fra hotellet.

Restauranten tilbyder måltider i buffetstil. Herudover tilbydes frokost og aftensmad som menu, hvis hotellets personale finder det aktuelt.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider