Occidental Sousse Marhaba

Sousse, Tunesien Flag - Tunesien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Restaurant
  • Spa
  • Lufthavn Tunis-Carthage (TUN): 148 km (1 hour 52 mins)
  • Lufthavn Enfidha-Hammamet (NBE): 41.3 km (43 mins)
  • Bastu: Hammam
  • Strand:

Hotelinformation

Beliggenhed

I hjertet af Sousses turistområde, omgivet af smuk natur, ligger dette firestjernede hotel. Occidental Marhaba ligger direkte ved stranden, og med nærhed til byens centrum er der mange seværdigheder og oplevelser at nyde.

Værelser

Hotellets 240 værelser er smagfuldt indrettede i lyse farver og har faciliteter som køleskab, værdiboks, satellit-tv, gratis Wi-Fi og aircondition. Værelserne har balkon med udsigt over haven eller havet. Privat badeværelse med badekar/bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer.

Underholdning

Hotellet tilbyder to pools, inklusive en børnepool. Der er masser af underholdning og fritidsaktiviteter, herunder tennisbaner, minigolf, bordtennis og en bowlinghal. Underholdningsteamet arrangerer sportsaktiviteter om dagen, og om aftenen bydes der på shows. For de mindste er der en børneklub (4 - 12 år), en legeplads og mange sjove aktiviteter. Der er også et afslappende spa med fitnesscenter, sauna, tyrkisk bad og et stort udvalg af velværebehandlinger (mod ekstra betaling).

Restauranter

Occidental Marhaba tilbyder både halvpension, hvor morgenmad og aftensmad er inkluderet, og all-inclusive, hvor al mad og drikke på hotelområdet er inkluderet (nogle gebyrer kan forekomme for særlige middage/retter og drikkevarer). Hotellets hovedrestaurant serverer hver morgen en dejlig morgenmadsbuffet, og til frokost og aftensmad bydes der på lækre lokale og internationale retter. I løbet af dagen kan du nyde en forfriskende drink i en af de forskellige barer, der også tilbyder små snacks.

Faciliteter til forretningsrejsende

Hotellet har et fuldt udstyret mødelokale til op til 80 personer og tilbyder al nødvendig udstyr til en succesfuld begivenhed. Udstyret inkluderer en videoprojektor, lærred, mikrofon og Wi-Fi-forbindelse.

I nærheden

Sousse Ribat – 3,9 km

Sousse Arkæologiske Museum – 4,0 km

Katakomberne – 4,2 km

Medina (den gamle by) – 4,3 km

Sousse Marked – 5,0 km

Port El Kantaoui – 6,4 km

El Kantaoui Golf – 7,0 km

Mall of Sousse – 11,6 km

Afstandene er afrundet til nærmeste decimal og beregnet via den hurtigste bilrute.

Vigtig information

Bemærk, at der skal betales en byskat på 12,00 TND pr. person pr. nat i op til 7 nætter på stedet. Skatten gælder ikke for børn under 12 år.

Forbindelsesværelser kan tilbydes afhængigt af tilgængelighed. Du kan anmode om et forbindelsesværelse efter booking ved at sende en e-mail med dit reservationsnummer til Almena.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider