La City

Alicante by, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 1 m
  • Lufthavn Alicante (ALC): 14.5 km (21 mins)

Hotelinformation

Dette charmerende hotel ligger i centrum af Alicante på boulevarden Avenida de Salamanca, lige foran banegården. Det kommercielle område med forskellige indkøbsmuligheder, barer og restauranter og andre steder af særlig interesse, såsom det arkæologiske museum og Santa Barbara Slot, ligger inden for kort gåafstand. Den nærmeste strand ligger desuden kun 1,5 km fra hotellet.

Hotellet, som åbnede i 2008, tilbyder i alt 26 værelser bestående af 25 værelser og 1 juniorsuite. Det klimatiserede etablissement garanterer høj kvalitet og opmærksom service og tilbyder også en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, garderobe og elevator. Gæsterne kan slappe af i hotellets bar eller café og få morgenmaden serveret morgenmad i morgenmadsrestauranten. Herudover tilbydes der også internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice.

Værelserne er veludstyrede med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt minibar (mod betaling), telefon, satellit-tv, internetadgang, regulerbart klimaanlæg og radiator, safeboks og dobbeltseng.

Der ligger en golfbane kun 5 km fra hotellet.

Hotellet tilbyder en kontinental morgenmad og morgenbuffet.

Tag AP-7-motorvejen og afkørslen ved Alicante Puerto-Centro Ciudad (Alicante havn og bycentrum). Følg derefter skiltene til banegården ('la estación de ferrocarril') og hotellet ligger ved hovedindgangen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider