ON ALETA ROOM designed for adults

Almuñécar, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Afstand strand: 30 m
  • Lufthavn Málaga (AGP): 86.3 km (1 hour 1 min)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotelinformation

Hotellet ligger mellem Granada og Málaga, i den eksklusive enklave Almuñécar, en velkendt by på Costa Tropical. Der er et busstoppested lige ved siden af hotellet. Der er også en sand-/grusstrand i nærheden. Restauranter, barer, butikker og natteliv kan alle findes kun få kilometer væk. Hotellet ligger kun omkring 15 minutter fra Nerja-hulerne, 55 minutter fra Granada og dets Alhambra og mindre end en time fra Picasso-museet. Den nærmeste togstation er i Málaga. Federico García Lorca lufthavn ligger omkring 81 km væk.

Hotellet har 4 juniorsuiter, 12 enkeltværelser og 48 dobbeltværelser, som er fordelt på 5 etager og kan nås med 2 elevatorer. Det venlige personale i receptionen i lobbyen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Der er også en række butikker, der gør det muligt at gå en tur og surfe. Børn kan nyde legepladsen. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen (mod betaling) eller på parkeringspladsen (mod betaling). Yderligere tjenester og faciliteter omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en biludlejningsservice, roomservice, en vaskeriservice og et møntvaskeri.

Aircondition og individuelt justerbar opvarmning sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Gæsterne kan nyde havudsigten fra en balkon eller terrasse. Værelserne har en dobbeltseng eller en kingsize seng. Børnesenge kan anmodes om til yngre gæster. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Værelserne er udstyret med en telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, en radio og WiFi (uden ekstra gebyr), og giver gæsterne mange måder at holde sig forbundet og underholdt. En hårtørrer og en telefon er tilgængelige på badeværelserne, som er udstyret med en bruser og et badekar. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne baggrundsmusik. Kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser er også tilgængelige. Hotellet har ikke-ryger værelser.

De indendørs og udendørs swimmingpools er ideelle til både træning og afslapning. En kort pause eller en hel eftermiddag på solterrassen, som byder på liggestole og parasoller, er godt givet ud. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder golf, fitnesscenter, massagebehandlinger og solarium.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en spisestue, en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. Gæsterne kan nyde de kulinariske lækkerier i den røgfri, klimatiserede restaurant med høje stole til børn. Forplejningsmulighederne omfatter bed and breakfast, halvpension og helpension. Til morgenmad, frokost og middag serverer gæsterne sig selv til buffeten eller vælger deres foretrukne billetpris fra menuen (til frokost og middag). Særlige kulinariske muligheder, såsom diætretter, er også tilgængelige. Hotellet tilbyder også særlige cateringmuligheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider