Blue Sea Holiday Village

Afandou, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Afstand strand: 200 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 23.1 km (28 mins)
  • gym
  • pool_indoor
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 1992, renoveret 2022
  • transfer_time: 30 min
  • pool: 4
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Flisegulv
  • elevator
  • pool_slides
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 3
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 270
  • all_inclusive

Hotelinformation

Barnvenligt og afsides hotel på Rhodos
Det familievenlige All Inclusive-hotel Blue Sea Holiday Village ligger uden for den lille by Afandou på Rhodos. Dette er ikke et hvilket som helst område, for her ligger nemlig Rhodos længste strand – en kort gåtur fra hotellet.

All Inclusive på Blue Sea Holiday Village

På Blue Sea Holiday Village er det aldrig langt til en bid mad. Her findes, ud over buffetrestauranten hvor du indtager dagens hovedmåltider, en food court med græsk og italiensk fastfood i dagtimerne. Hotellet har selvfølgelig barer men også et lille konditori. Her finder du drikkevarer, snacks, is, crêpes og vafler, alt sammen All Inclusive!

Pooler på Blue Sea Holiday Village

Blue Sea Holiday Village har et bredt udvalg af pools til forskellige smage. For de yngste er der et lille piratskib og nogle mindre vandrutsjebaner. For de større børn er der vandrutsjebaner med lidt mere fart på.

Nazars skandinaviske børneklubber

Vores skandinaviske aktivitetsguider underholder børnene i vores egen, fantastiske børneklub Captain Nemo’s piratklub. Her er der sjov og leg for børnene på de forskellige temadage – alt sammen inkluderet i prisen!

Vores gæsters favoritter:

Rhodos længste strand 300 meter væk Vores egen skandinaviske børneklub Vandrutsjebaner for små og større børn All Inclusive indgår i din pris!

Vi anbefaler dette hotel til børnefamilier med børn i alle aldre, som ønsker et tilpas stort hotel med mange pools. Her bor også alles favoritkaptajn Captain Nemo og hans pirater i vores egen skandinaviske børneklub!

Det her hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med lækre faciliteter for hele familien.

All Inclusive på Blue Sea Holiday Village
Ud over hovedrestauranten, hvor der tilbydes både græsk og international mad, har hotellet en food court med lettere retter fra forskellige køkkener. Vil du hellere have noget sødt, er der et konditori, eller forfriskende drikkevarer i forskellige barer. Gluten- og laktosefrie alternativer tilbydes, og også alternative retter til forskellige typer af madallergikere.

Børnenes All Inclusive

På Blue Sea Holiday Village findes flere børnevenlige madalternativer i buffetrestauranten samt nogle desserter. I størstedelen af sæsonen er der is. I snackbaren er der enklere mad, snacks og drikkevare let tilgængeligt og tæt på hovedpoolen. Her finder de desuden drikkevarer, snacks, crêpes og vafler.

Veganske All Inclusive-alternativer

Blue Sea Holiday Village er en del af konceptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyder et vist vegansk og vegetarisk udvalg til morgenmad, frokost og middag i buffetrestauranten.

Dette indgår i All Inclusive-konceptet på Blue Sea Holiday Village:

All Inclusive-buffet. Morgen, middag og aften Lokale alkoholholdige/alkoholfrie drikkevarer mellem kl. 10.00-23.30 Is på store dele af dagen Snacks under dele af dagen

Godt at vide:

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Rygning kan forekomme på fælles udendørsområder.

Hotellet kan ændre indhold og tider i All Inclusive-udbuddet uden varsel.

I hovedrestauranten er der ofte meget aktivitet – og i højsæsonen er der ofte trængsel.

Aktuelle åbningstider for restauranter og barer meddeles ved ankomst til hotellet.

Dresscoden i restauranterne er såkaldt smart casual. For mænd gælder shorts eller lange bukser i proper stil. Badetøj, badesandaler og ærmeløse beklædningsgenstande er ikke tilladt.

Enkle og moderne indrettede hotelværelser
Alle de stilrene værelser på Blue Sea Holiday Village går i blå, kølige toner. De er enkle men moderne, så du kan nyde din ferie fuldt ud.

Dette findes på alle værelser:

Balkon Central luftkonditionering Minikøleskab Wifi Tv, telefon, safety box Brusekabine, hårtørrer

Godt at vide:

På værelserne er der relativt lydt. Lyde fra gangen, tilstødende værelser og udenfor balkondøren kan opfattes som forstyrrende.

Dobbeltværelse, 2 personer
Dette dobbeltværelse er på 20 m². Her er enten en dobbeltseng eller to enkelsenge. Værelset kræver minimum to fuldt betalende gæster, og der kan bo højst to voksne. Værelset kan også bookes som et enkeltværelse mod tillæg.

Dobbeltværelse Large, 2-4 personer
Dobbeltværelse Large er på 26 m² og har to rigtige sengepladser samt en sovesofa for to personer som måler 200x160 cm. Her kan højst bo fire voksne og værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster, med mulighed for at få en barnepris for to børn.

Familieværelse, 3-5 personer
Denne værelsestype er på 33 m² med enten to rigtige sengepladser samt to ekstrasenge som sovesofa i målene 200x160 cm og 180x80 cm. Eller tre rigtige sengepladser med en ekstra seng som sovesofa i mål 200x160 cm. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, og der kan bo højst fire voksne og et barn, eller tre voksne og to børn. Det er muligt at få børnepris til to børn.

Senge-kombinationerne bliver tildelt ud fra tilgængelighed.

Familieværelse, 3-6 personer
Denne værelsestype er på 33 m² og har fire rigtige sengepladser samt en ekstraseng i form af en sovesofa som måler 200x160 cm. Værelset kræver minimum tre fuldt betalende gæster og her kan bo højst fire voksne og to børn. Det er muligt at få børnepris til to børn.

Senge-kombinationerne bliver tildelt ud fra tilgængelighed.

Masser af pooler for små og store
Blue Sea Holiday Village har flere generøse poolområder med pools for badeglade i alle aldre. For de yngste gæster er der flere børnepools med et lille piratskib og vandrutsjebaner i passende størrelse. Masser af liggestole og parasoller er selvfølgelig tilgængelige for dig, der foretrækker at sidde ved poolkanten i skyggen.

Hvordan er stranden i Afandou?

Stranden i Afandou ligger syd for Faliraki Beach og er en strand med en ret rolig atmosfære, cirka 300 meter fra Blue Sea Holiday Village. Du kan altid finde en del af den lange strand, hvor der ikke er så mange mennesker. Stranden i Afandou er også fremragende til snorkling, da vandet er helt klart.

Dette findes ved poolen og stranden på Blue Sea Holiday Village:

3 vandrutsjebaner for lidt større børn ved poolen Liggestole og parasoller uden ekstra omkostninger ved poolerne Visse vandsportsaktiviteter mod ekstra betaling ved stranden

Godt at vide:

Liggestole og parasoller på stranden er mod ekstra betaling

Udendørspoolerne er ikke opvarmede og kan være relativt kolde i begyndelsen og slutningen af sæsonen.

Ved aktivitetspoolerne er der ofte meget livlig stemning, høj musik og til tider en del trængsel.

Håndklædeservice

Håndklæder til pool og strand låner du ved hotellets spa. Du henter dit håndklæde med dit håndklædekort, som du får ved ankomst til hotellet. Du kan hente et nyt håndklæde hver tredje dag uden ekstra omkostning.

Nazars børne- og ungdomsklubber!
Captain Nemos piratklub – Nazars børneklub

I vores egen Captain Nemos piratklub males, leges og spilles der en masse! Alle Nazar-børn kan frit deltage i piratklubben. Den ledes af vores egne skandinaviske aktivitetsguider, som taler et af de skandinaviske sprog. Et par gange om ugen arrangerer børneklubben sjove temaer. Temaerne varierer fra uge til uge.

Temadagene Crazy Fun!

Flere gange om ugen har børneklubben et nyt tema for dagen. Bliv sørøver for en dag i Pirate Day med fantastiske skattejagter og rigtig piratskole. Eller hvad med vandplask i Splash Day hvor børnene udfordrer deres nye kammerater i vandkamp. Under Challenge Day får børnene mulighed for at konkurrere med hinanden. Og på Crazy Day tager vi let på reglerne og der kan ske hvad som helst! Aftenens højdepunkt er selvfølgelig minidiscoet hvor børn af alle aldre danser til de bedste feriehits! Minidiscoet arrangeres mindst fire gange om ugen.

Underholdning for børn

På Blue Sea Holiday Village findes sjove aktiviteter for børn og en del underholdning. Hvis børnene bliver trætte af vandlege, er der for eksempel en lille legeplads på området.

Dette findes også på børnenes Blue Sea Holiday Village:

Aktivitetspoolområde med sjov snackbar. Spis og drik helt All Inclusive! Børnepool med flere små vandrutsjebaner Børneklubhus med plads til inden- og udendørs leg Lille legeplads

Godt at vide om Nazars børne- og ungdomsklubber:

På Blue Sea Holiday Village på Rhodos arrangeres Captain Nemos piratklub 3-4 gange om ugen for børn i alderen 4-11 år fra 1. juni t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket bliver afholdt 2-3 gange om ugen. Ungdomsklubben Chill Out Club arrangeres ikke på Rhodos.

Hvad findes der at lave på Blue Sea Holiday Village?
Her er der masser at lave for dem, der ikke ønsker at ligge stille! Hotellet har aktiviteter for hele familien. Cirka 20 km væk ligger desuden Rhodos by, hvor du kan tage på en historisk rundtur eller en shoppingtur. Busstoppestedet til og fra Rhodos by ligger 5-10 minutters gang fra hotellet.

Wifi

Der er gratis wifi på hele hotelområdet. Hastigheden varierer afhængigt af antal brugere og hvor på hotellet du befinder dig.

Et udvalg af aktiviteter og underholdning på Blue Sea Holiday Village:

Tennis, vandbasket, fodbold, minigolf, bueskydning og dart Konkurrencer, poollege og spil med animationsteamet Aftenshows og underholdning i hotellets udendørs amfiteater Græsk aften 1 gang per uge

Læs mere om aktiviteter og underholdning for børn under fanen ”For børn og unge”

Spa på Blue Sea Holiday Village
På hotellets eget spa kan du nyde afslapning efter en dag i solen. Slap af i indendørspoolen eller forkæl dig selv med en massage eller skønhedsbehandling.

Fitness og gym på Blue Sea Holiday Village

På Blue Sea Holiday Village findes et træningsrum ved siden af spaet, som har det, du behøver af træningsmaskiner og vægte til en aktiv ferie.

Ved poolområdet er der også mulighed for at spille vandpolo eller vandbasket.

Mod betaling

Spa og behandlinger


Generelt

Indenfor og udenfor hotelområdet forekommer der trapper og niveauforskelle.

Transfertiden fra lufthavnen til hotellet er 40 til 50 minutter, afhængigt af trafikken. Transferbussen kan nogle gange stoppe ved flere destinationer, og transfertiden kan da være op til 1 time og 30 minutter. Transferbussens præcise rute afhænger af lokale forhold og bestemmes på stedet.

Mad og drikke

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Vær venligst opmærksom på, at hotellet kan ændre indhold og tider i All Inclusive-udbuddet uden varsel. Aktuelle åbningstider for restauranter og barer meddeles ved ankomst til hotellet.

Dresscoden i restauranterne er såkaldt smart casual. For mænd gælder shorts eller lange bukser i proper stil. Badetøj, badesandaler og ærmeløse beklædningsgenstande er ikke tilladt.

I hovedrestauranten er der ofte meget aktivitet – og i højsæsonen er der ofte trængsel.

Pool og strand

Udendørspoolerne er ikke opvarmede og kan være relativt kolde i begyndelsen og slutningen af sæsonen.

Ved de aktive pooler er der ofte meget livlig stemning, høj musik og til tider en del trængsel.

Vandlandene på vores hoteller holder åbne i højsæsonen, som normalt strækker sig fra maj til oktober. Nogle hoteller kan dog have kortere åbningstider i deres vandlande i starten eller slutningen af højsæsonen. Nogle vandlande åbner senere i sæsonen end selve hotellerne. Hotellerne bestemmer selv åbningstiderne for deres egne vandlande og holder dem ofte åbne på specifikke tidspunkter på dagen. Hvert enkelt hotel kan ændre åbningstiderne for vandlandet med kort varsel uden at informere Nazar. Vandlandene kan også være lukkede på grund af dårligt vejr eller for få gæster. For mere detaljeret information om netop dit hotels vandland, henviser vi til hotellets egen hjemmeside.

Værelserne

På værelserne er der relativt lydt. Lyde fra gangen, tilstødende værelser og udenfor balkondøren kan opfattes som forstyrrende.

For børn og unge

På Blue Sea Holiday Village på Rhodos arrangeres Captain Nemos piratklub 3-4 gange om ugen for børn i alderen 4-11 år fra 1. juni t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket bliver afholdt 2-3 gange om ugen. Ungdomsklubben Chill Out Club arrangeres ikke på Rhodos.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider